Холивудската звезда Луис Мандилор си взе за жена българката Кристина Петрова на тайна церемония

...
Холивудската звезда Луис Мандилор си взе за жена българката Кристина Петрова на тайна церемония
Коментари Харесай

Изненада! Холивудски мачо се ожени за българка

Холивудската звезда Луис Мандилор си взе за жена българката Кристина Петрова на загадка гала напълно неотдавна.

Двамата се срещат в " Ню Бояна филм " в България, където артистът снима, а нашенката е в общи фрагменти с други сътрудници. Кристина е хубавица, взе участие и в реклами и към този момент живее с Луис в Щатите.
-->
В момента Мандилор е извънредно известен, тъй като взе участие в третата част на шлагера " Моята огромна гръцка женитба ", където влиза в ролята на гей.

" Нямам проблем да играя който и да било, въпреки, че тъкмо дамите са най-слабото ми място ", майтапи се артистът, запитан на премиерата на кино лентата по какъв начин се подготвял да играе педераст.

Преди нашенката Кристина Луис към този момент е имал две съпруги, с които е разграничен. Първата му жена бе актрисата Талиса Сото, която след развода си с него се омъжи за брат му Костас. Това не провокира кавги и някогашните съпрузи продължиха да поддържат връзка като другари.

Втората брачна половинка на Луис също бе актриса. Тя е по-известна в Австралия - Анила Заман. Тя е с 12 години по-млада от звездата, само че и Анила е към този момент в предишното.

Кристина Петрова е третата, която споделя " Да " на красавеца. Двамата живеят в чужбина, само че тя постоянно си идва тук. Сватбената гала е била загадка и за нея знаят дребен кръг от хора.

Луис Мандилор е роден през 1966 година в многомилионния град Мелбърн. Родителите му са гръцки имигранти (истинското им име е Теодосопулос), които са се преместили в Австралия в търсене на по-добър живот. Мандилор става прочут с присъединяване си в сериала на ужасите Saw, където той играе ролята на детектив Марк Хофман.

През 1996 година артистът се среща с Жан-Клод Ван Дам и той го взима във кино лентата си - " В търсене на завършения ", който за Ван Дам бе първи режисьорски дебют.

В Холивуд става прочут с " Моята огромна гръцка женитба ". Филмът имаше голям триумф и събра необикновен боксофис - над двеста милиона $. Той беше показан по целия свят - по този начин Мандилор стана още по-известен.

Луис има опит в работата на снимачната площадка с по-големия си брат Костас. Двамата влязоха в ролята на футболисти в лентата " Играта на техния живот ", написа bgdnes.bg.

В България той се е снимал във кино лентата: " Рамбо 5: Последна кръв ".

" Имам подиуми първоначално и имах шанса да фотографирам със самата легенда - Силвестър Сталоун. Беше занимателно! Също по този начин снимах в България и " Doom 2 ", както и част от моя продукция на име " Smokers ". България е гореща дестинация за фотоси сигурно. Обожавам храната, хората и спокойствието тук ", отговоря на въпроса за усещането си от страната холивудския артист.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР